fbpx

Mandler CALIFORNISKE

 

Mandler CALIFORNISKE

59,00 DKK2.245,32 DKK

Billige mandler i en høj kvalitet – Produktbeskrivelse:
Kvalitets mandler fra det fjerne Australien til en billig pris. Vores mandler er af sorten Non Parell Supreme, som er den bedste kvalitet. Udover denne mandelsorts karakteristiske friske mandelsmag som er mild, mælkeagtig og med godt bid i, skiller de sig markant ud fra de andre på markedet, ved at have en glat og flot overflade med meget få hakker og knæk. Mandlerne er derfor især velegnet til dekoration på alt slags mad, da de er meget flotte!

Perfekt til sammenkomster og som snacks på farten.

Køb større mængder og spar penge – del med naboerne, kollegaerne, vennerne og familien!

Ryd

Beskrivelse


V I D S T E  D U AT MANDLER FAKTISK SLET IKKE ER EN NØD, MEN EN STENFRUGT LIGESOM ABRIKOSER?

Hvert år høstes der ca. 3,2 millioner tons mandler hovedsageligt i USA, mens Australien og Spanien udgør en mindre del.  I Danmark  omtaler vi mandler som værende en ”nød”, da mandler er den mest spiste og kendte sammen med hasselnødder. Mandlerne hos os er af sorten Non parell Supreme som er en kvalitets sort grundet sin søde og mælkeagtige smag, flotte glatte overflade og sprødhed. Disse mandler er særdeles velegnet til kager/retter hvor udseende spiller en vigtig rolle, grundet mandlernes flotte størrelse, farve og generelt udseende.

Næringsindhold
 pr. 100g
Energi
 2728KJ / 659 Kcal
Fedt 55,8 g
Heraf mættet fedt 3,7 g
Kulhydrater 14,0 g
Heraf sukkerarter 3,8 g
Kostfibre 7,0 g
Protein 21,7 g
Salt 0,01 g

 

Anvendelse:
Mandlerne kan som alle andre nødder spises direkte fra posen som sund snack eller bruges i bagværk.

Opbevaring
For at dine mandler skal have en så lang levetid som muligt, uden at de mister smag, anbefaler vi at de opbevares mørkt, køligt og i en lufttæt beholder.

Bedst før:
Minimum 6 måneder*.

*Du kan ved modtagelse af denne vare forvente at der minimum er 6 måneders holdbarhed. Produktet kan dog oftest også spises efter ”bedst før” dato (TIP: Se på produktet, duft til produktet og smag på produktet inden varen spises efter sidste holdbarheds dato).

Ingredienser:
Mandler (100%)

Oprindelsesland:
USA

Allergener:
Indeholder:  Kan indeholde spor af jordnødder og nødder.

 

 

 

 

 

V O R E S  M A N D L E R
– V I D S T E   D U ?

At vi udelukkende indkøber mandler fra bæredygtige avlere til gavn for miljøet og menneskeheden. Vi indkøber primært fra Australien som er kendt for sin ekspertise indenfor dyrkning af mandler i høj kvalitet. Vi samarbejder udelukkende med producenter rundt i verden, som prioritere bæredygtighed højt!

I   2 0 2 4   S T Ø T T E R   V I   :

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg pakkestørrelse

500 gram (stor pose), 1.000 gram (kæmpe pose), 2.000 gram (2 kæmpe poser), 3.000 gram (3 kæmpe poser), 4.000 gram (4 kæmpe poser), 5.000 gram (5 kæmpe poser), 6.000 gram (6 kæmpe poser), 7.000 gram (7 kæmpe poser), 8.000 gram (8 kæmpe poser), 9.000 gram (9 kæmpe poser), 10.000 gram (10 kæmpe poser), 22.680 gram (1 hel kasse)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandler CALIFORNISKE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vind et gavekort på 500kr!

Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr, blandt dem der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Tilmeld og vind!