fbpx

Kanel stødt krydderi

 

Tilbud

Kanel stødt krydderi

99,00 DKK1.740,00 DKK

Kanel stødt krydderi – Produktbeskrivelse:

Kanel er et krydderi, der udvindes fra barken på kaneltræet, som tilhører slægten Cinnamomum. Kanel har en karakteristisk sød og varm smag og en duft, der er aromatisk og berusende.

Vores kanel er malet fra hele kvalitets barkstænger fra Syd Amerika, som er i en meget høj kvalitet, der kan højne smagen i din madlavning og bagning.

Kanel bruges ofte i søde opskrifter, såsom kager, muffins, tærter og desserter, men det kan også bruges i en række andre retter, herunder kød- og grøntsagsretter. Kanel kan også være en ingrediens i krydderiblandinger, såsom i chai te.

Kanel er kendt for sin evne til at reducere blodsukkerniveauet og for at have anti-inflammatoriske egenskaber. Det indeholder også antioxidanter og er blevet undersøgt for at have potentielle sundhedsmæssige fordele, såsom at hjælpe med at reducere risikoen for hjertesygdomme og forbedre hjernens funktion.

Køb større mængder og spar penge!

Ryd

Beskrivelse


V I D S T E  D U AT KANEL UDVINDES VIA BARKEN FRA ET TRÆ?

Vores kanel, som er Cassia-kanel kommer fra barken af ​​Cinnamomum cassia-træet, der primært dyrkes i Kina, Indonesien samt Syd Amerika. Cassia-kanelbarken er grovere end Ceylon-kanelbarken og har en stærkere og mere krydret smag. Barken høstes på samme måde som Ceylon-kanel og tørres derefter og krølles til rør.

Efter produktion bliver kanel normalt solgt i form af rør eller i pulverform. Det kan opbevares i en lufttæt beholder i en kølig og tør placering for at bevare sin kvalitet og smag.

 

Næringsindhold
 pr. 100g
Energi
 1005KJ / 243 Kcal
Fedt 1,2 g
Heraf mættet fedt 0,3 g
Kulhydrater 27,5 g
Heraf sukkerarter 2,2 g
Kostfibre 53,1 g
Protein 4,0 g
Salt 0,03 g


Anvendelse
Kanel kan bruges i forskellige madlavningstilberedninger, såsom i risengrød, kager, cookies, brød, grød, kaffe, te og meget mere. Det er også populært i nogle kulturer som et krydderi til kødretter og i saucer.

Opbevaring
For at kanelen skal have en så lang levetid som muligt, uden at den mister smag, anbefaler vi at de opbevares mørkt, køligt og lufttæt. Beholder kan købes direkte her.

Bedst før
Minimum 12 måneder holdbarhed ved modtagelse.

Ingredienser
Kanel

Oprindelsesland
Syd Amerika

Allergener
ingen

 

 

 

 

V O R E S  KANEL KRYDDERI
– V I D S T E   D U ?

At vi udelukkende indkøber kanel fra bæredygtige avlere til gavn for miljøet og menneskeheden. Vi indkøber primært fra Syd Amerika som er kendt for sin ekspertise indenfor dyrkning og pleje af træerne som kanelen udvindes fra. Vi samarbejder udelukkende med producenter rundt i verden, som prioritere bæredygtighed højt!

 

I   2 0 2 3   S T Ø T T E R   V I   :

Yderligere information

Vægt N/A

NYE PRODUKTER I WEBSHOPPEN - STØDT KANEL - QUINOA (flere varianter) Luk

Vind et gavekort på 500kr!

Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr, blandt dem der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Tilmeld og vind!