fbpx

Chokolademandler / Snemandler

 

Tilbud

Chokolademandler / Snemandler

89,00 DKK1.550,00 DKK

Chokolademandler – Produktbeskrivelse:
Vores chokolademandler / Snemandler er produceret af kvalitets mandler fra Californien af sorten NPS, som er blevet overtrukket med kvalitets lys mælkechokolade og derefter blevet overdrysset med flormelis. Disse chokolademandler er især egnet som snacks til den søde tand ved højtiderne, eller bare når du har lyst til lækker lækre mandler over trukket med chokolade  og flormelis. Det er nu muligt at købe disse lækre chokolademandler til en meget skarp pris, da vi sælger dem i pakninger på helt op til 1000g – som nogle af de eneste i Danmark!

Ryd

Beskrivelse


V I D S T E  D U   A T   CHOKOLADEMANDLER   K A N   H J Æ L P E   T I L
E T
B E D R E   H U M Ø R ?

Kakaoen i chokolade indeholder phenylethylamin (PEA), hvilket er det samme stof som din hjerne producere, når du er glad/forelsket. PEA får din hjerne til at frigive good-feel-endorfiner, som hjælper på humøret – selv når du er ked af det. Dette sammenholdt med mandler som er en god fedtkilde, resultere i snacks som kan spises med ”bedre” samvittighed i moderate mængder. Du har hos SundeSnacks.dk nu muligheden for, at købe luksus chokolade til en meget fair pris grundet vores maxi pakninger på hele 1000g!

Næringsindhold
 pr. 100g
Energi
 2338KJ / 561 Kcal
Fedt 36,7 g
Heraf mættet fedt 13,1 g
Kulhydrater 45,6 g
Heraf sukkerarter 37,2 g
Kostfibre 4,0 g
Protein 10,1 g
Salt 0,00 g


Anvendelse
Spis dem selv direkte fra posen, server dem til dine gæster eller hak dem og brug dem som topping på din yndlings is/kage – mulighederne er mange 🙂

Opbevaring
For at dine chokolademandler skal have en så lang levetid som muligt, uden at de mister smag, anbefaler vi at de opbevares mørkt, køligt og lufttæt.

Bedst før
Minimum 6 måneders holdbarhed ved modtagelse.

Ingredienser
Mandler (30%)sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: sojabønne lecitin E322, vanilje-aroma

Oprindelsesland
USA

Allergener
Mandler, sødmælkspulver og sojabønner
Kan indeholde spor af jordnødder og andre nødder.

 

 

 

 

K A K A K O E N   I   V O R E S   CHOKOLADEMANDLER
– V I D S T E   D U ?

At al kakaoen som anvendes i vores chokolademandler kommer fra bæredygtige kakaoplantager til gavn for miljøet og menneskeheden i de lande hvor kakaobønnerne høstes. Vi samarbejder udelukkende med producenter rundt i verden, som prioritere bæredygtighed højt!

 

I   2 0 2 0   S T Ø T T E R   V I   :

Yderligere information

Vægt N/A

Vind et gavekort på 500kr!

Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr, blandt dem der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Tilmeld og vind!