fbpx

Cashewnødder

 

Tilbud

Cashewnødder

69,00 DKK1.200,00 DKK

Cashewnødder – Produktbeskrivelse:
Vores Cashewnødder er dyrket i Vietnam og er af en yderst god kvalitet. Disse cashews er især egnet som snacks på farten, eller bare når du ønsker at lave en ‘ægte’ cashewdip fra bunden af uden E-numre. Det er nu muligt at købe disse lækre cashewnødder til en meget skarp pris, da vi sælger dem i pakninger på helt op til 1 kg som en af de få i Danmark!

Ryd

Beskrivelse


V I D S T E  D U   A T   CASHEW SLET IKKE ER EN NØD, MEN EN TØRRET DEL AF DEN TROPISE FRUGT, C A S H E W – Æ B L E T ?   

Hvert år høstes der ca. 4,5 millioner tons cashewnødder hovedsageligt i Vietnam. I Danmark kender vi primært cashewnødder i deres hele form, men cashews anvendes til produkter som smør, ost, olie og mælk rundt i verden. Cashewtræet giver pr. høst mellem 6-9 kg nødder per høst, hvorfor der på verdensplan er ca. en halv million cashewtræer.

Næringsindhold
 pr. 100g
Energi
 2554KJ / 616 Kcal
Fedt 48,9 g
Heraf mættet fedt 8,8 g
Kulhydrater 20,8 g
Heraf sukkerarter 5,0 g
Kostfibre 3,8 g
Protein 21,2 g
Salt 0,03 g

Anvendelse
Spis dem selv direkte fra posen, lav en lækker cashewdip eller hak dem og brug dem som topping på din yndlings is/kage – mulighederne er mange 🙂

De sunde facts om disse nødder
Cashewnødder indeholder masser af B-vitaminer og en række mineraler, som er gode for os. Indholdet af protein er højt i nødderne, hvilket gøre dem særdeles godt egnet til en aktiv livsstil. Nødderne er desuden en rigtig god kilde til en lang række mineraler, såsom jern, fosfor, zink og mangan.

Opbevaring
For at dine smagfulde cashewnødder, skal holde smagen så lang tid som mulig, anbefaler vi at de opbevares mørkt, køligt og i en lufttæt beholder. De kan med fordel opbevares i køleskabet, da cashewnødderne beskyttes fra sollyset og opbevares køligt. Vi fraråder, at de opbevares i fryseren, da nødderne efter optøning, kan risikere

Bedst før dato
Cashewnødderne har minimum 6 måneders holdbarhed tilbage, fra du modtager produktet.

Ingredienser
Cashew (100%)

Oprindelsesland
Vietnam

Allergener
Indeholder Cashewnødder
Kan indeholde spor af mandler, jordnødder og andre nødder.

 

 

 

 

V O R E S  C A S H E W S
– V I D S T E   D U ?

At vi udelukkende indkøber cashew fra bæredygtige avlere til gavn for miljøet og menneskeheden i de lande hvor cashews udvindes. Vi indkøber primært cashewnødder fra Vietnam som er kendt for sin ekspertise indenfor dyrkning af Cashews i høj kvalitet. Vi samarbejder udelukkende med producenter rundt i verden, som prioritere bæredygtighed højt!

 

I   2 0 2 3   S T Ø T T E R   V I   :

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg pakkestørrelse

500 gram (stor pose), 1.000 gram (kæmpe pose), 2.000 gram (2 kæmpe poser), 3.000 gram (3 kæmpe poser), 4.000 gram (4 kæmpe poser), 5.000 gram (5 kæmpe poser), 6.000 gram (6 kæmpe poser), 7.000 gram (7 kæmpe poser), 8.000 gram (8 kæmpe poser), 9.000 gram (9 kæmpe poser), 10.000 gram (10 kæmpe poser)

NYE PRODUKTER I WEBSHOPPEN - STØDT KANEL - QUINOA (flere varianter) Luk

Vind et gavekort på 500kr!

Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr, blandt dem der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Tilmeld og vind!